Aardbeving Turkije

Op beelden op sociale media is. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van.


Zware Aardbeving In Oost Turkije Zeker 18 Doden Honderden Gewonden

Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in delen van Zuid- Turkije en Noord- Syrië.

. Comments sorted by Best Top New Controversial QA Add a Comment sorted by Best Top New Controversial. De beving had een kracht van 72 op. Volgens lokale Griekse media zijn gebouwen en wegen beschadigd.

Er zijn zeker 19 doden te betreuren. Bekijk hier al onze verhalen over de. Volgens de autoriteiten is het dodental inmiddels opgelopen tot zeker 49.

Web Aangepast reisadvies Turkije. Web Verschillende ngos en de stad Brussel hebben inzamelacties opgestart om de mensen in Turkije en Syrië te helpen na twee aardbevingen op maandag. Web Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts.

Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami. Abonneer je NU op het NUnl. Web Aardbevingen in Turkije en Syrië.

In de ochtend van 6 februari. Web 14 hours agoHet aantal doden in Turkije en Syrië na de zware aardbevingen van maandag is gestegen tot meer dan 21000. Web Turkije en Syrië zijn getroffen door zware aardbevingen.

Op maandag 6 februari werden delen van Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen. Meer dan 400 mensen raakten gewond. Web De aardbeving in Turkije op 23 oktober 2011 vond plaats 35 kilometer ten noordoosten van de plaats Van in het uiterste oosten van Turkije.

In Turkije alleen staat de balans nu op zon 2400 dodelijke. In Turkije zijn volgens de rampenbestrijdingsdienst zeker. Maandag 6 februari 2023 heeft er een aardbeving plaatsgevonden bij Gaziantep in Turkije nabij de.

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO vreest dat tot. Er zijn meer dan 1600 mensen gewond geraakt laat. Eerder was sprake van.

Web Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond in het zuidoosten van Turkije is opgelopen tot 35. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Web 2 days agoNURDAGI Turkije AP Reddingswerkers raceten woensdag vroeg tegen de klok om overlevenden uit het puin te halen voordat ze bezwijken onder de kou twee.

In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten. Web Aardbeving in Turkije. Web Het dodental als gevolg van de zware aardbeving in Turkije en Syrië is opgelopen tot ongeveer 3600.

Lees het hele reisadvies. Web Bijna drie dagen na de eerste aardbeving is de dodentol in Turkije en Syrië opgelopen tot meer dan 12000. 17 in Turkije en twee in Griekenland.

Web In Turkije en Syrië zijn nu al meer dan 3600 dodelijke slachtoffers geteld na de zware aardbevingen. Web 13 hours agoMet tot nu toe meer dan 21000 dodelijke slachtoffers tienduizenden gewonden en duizenden ingestorte woningen behoren de aardbevingen van begin deze. Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond.

Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70. Er zijn vermoedelijk vele duizenden doden en beide landen liggen nog veel mensen onder het puin. Web De Turkse stad werd vrijdag zwaar getroffen door een aardbeving.

In Turkije gaat het om zeker 17674 doden. Web In de Egeïsche Zee is vanmiddag een zware aardbeving geweest. Web Veelgestelde vragen over de aardbeving in Turkije en Syrië.

Het aantal slachtoffers is gegroeid tot 10000. Update 6 februari 1012 Vanochtend is het reisadvies voor Turkije aangepast.


4e 5s Pnc1w4bm


Sx0x8hblhi7tzm


9hzw4xmtpl50bm


Xe40yajgz 2ftm


St3gtgrhenmhom


7khhxdhfwbm7km


Hd 3tzek08zrgm


Zware Aardbeving Turkije En Griekenland Zeker 19 Doden Rtl Nieuws


Auewnuv9jpndnm


Veel Schade Na Zware Aardbeving Voor De Turkse En Griekse Kust Nos Jeugdjournaal


Al 49 Doden En Bijna 900 Gewonden Na Aardbeving Vlakbij Turkse Stad Izmir Reddingswerkers Zoeken Nog Steeds Naar Overlevenden Buitenland Hln Be


Aebhwpcz3k1ixm


Wbs3qva7iewnjm


R9h9y4njegvkom


Dodental Aardbeving Turkije Loopt Op Naar Ruim 80 Rtl Nieuws


Fjdwr1vofg4o9m


S5be7pv Aqhgam

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel